Historien Fortsetter

Historien Fortsetter

Det er nå 6 år siden vi avsluttet det episke eventyret bak Red Steel og ”The Artifacts of Humulies”. Etter som jeg hadde en så utrolig morsom opplevelse med denne Campaignen har jeg bestemt meg for å fortsette historien. 2 av spillerne som deltok i forrige kapittel vil også være med denne gangen. Men kun en karakter fra dette eventyr vil returnere. Derfor blir denne omgangen mer en spinnof enn en oppfølger. Som en TV serie basert på en film...

Chaves del’a vega, en Crimson Inheritor og hans lag av eventyrere overvant den psykopatiske arena trollmannen Zaron fra å ødelegge alt håp for å overvinne den røde forbannelse. I den forbindelse klarte de å overvinde forbannelsen selv og folket ble fri for alle dens fordeler og ulemper.

Dette er nå 20 år siden, De fleste innbyggerne av Savage Coast lever i god tro om at forbannelsen er borte for godt. Men andre like utfordrende trusler står for tur. Savage coast kysten er fortsatt i tidlig stadie av kolonisering, og mange landområder blir fortsatt kjempet om. Det er langt fra fred langs kysten.

Innheritorene mistet mye av sin makt nå de mistet Cynabryll fordelen, men mange av innheritorene tok seg til andre virksomheter.

Ruby ordenen frydes nok best av alt. Etter som de tok æren for å ha fjernet forbannelsen, fikk de mye ufortjent ære fra folket. Dette gir dem stor politisk makt, spesielt langs østkysten.

Crimson Ordene gikk mer eller mindre i oppløsning etter at forbannelsen forsvant. Nå som den var borte følte flere av medlemmene at det ikke lenger var behov for deres innvirking, og de gikk videre til andre virksomheter for å hjelpe sine folk videre til en mer sivilisert hverdag.

Flame Ordene var de mest bitre av alle inheritorene og lovet hevn over dem som hadde ødelagt deres makt. Etter som de ikke lenger kunne styre sitt folk med frykt for forbannelsen var de tvunget til å fortsette sitt regime på andre mer mørke måter. Men mesteparten av deres tid går til å finne et håp for å få makten bak den røde forbannelse tilbake.

No comments: